Star Wars Jedi Kylpytakki

49 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kauan sitten maassa, kaukana, kaukana täältä päätti Jedineuvosto, että pukeutumisen pitäisi olla siistiä ja tyylipuhdasta myös silloin, kun ollaan vapaana ja istutaan kotona TV:tä katsomassa perunalastuja syöden. Jedien istuminen alusvaatteisillaan vahingoitti vakavasti heidän mainettaan.

Niinpä annettiin valmistaa eksklusiivinen Jedi kylpytakki 100% puhtaasta puuvillasta erinomaisilla yksityiskohdilla ja laadulla. Jedimerkki kirjailtiin tietysti rintaan ja aamutakki sopeutettiin niin, että hupusta tuli erityisen suuri, mikä mahdollisti henkillöllisyyden salaamisen mahdollisilta tirkistelijöiltä ikkunan takana.

Tietenkin Star Warsin virallisesti lisensioima ja itsestään selvä ostos kaikille intoilijoille, mutta myös teille muille on aamutakki tosi mukava!

  • 100% puuvillaa
  • Konepestävä. Alhaisessa lämpötilassa.
  • 1 koko sopii kaikille aikuisille, mutta jos olet pieni, niin tulet näyttämään aika hassulta, sillä aamutakki on aika suuri, mutta voit hyvin pienentää sitä ompelemalla itse.
  • Puku on noin 144cm pitkä ja 68cm rinnanleveys (ei ympärysmitta vaan leveys).
  • Hihat ovat noin 62cm pitkät.
  • Valitse tumma tai vaalea puoli Jedi-aamutakilla tai keisarin mustalla upealla aamutakilla.