Ostoskori

Toimitus & Palautukset

Tuotteet toimitetaan suoraan lähimpään postitoimipisteeseesi, joka perustuu tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen, yhteistyössä logistiikkakumppaneiden kanssa, jotka valitset kassalla.
PartyNinja lähettää tilauksia arkisin ilman pyhäpäiviä.

TOIMITUSKUSTANNUKSET 

Toimitusvaihtoehdot ja toimituskustannukset ilmoitetaan kassalla ja ne vaihtelevat tilauksen koon mukaan. *

Lisätietoja ja toimitusehdot löytyvät ostoehdoista.*

14 PÄIVÄN PERUUTUSOIKEUS 

Sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus PartyNinjalla. Aika lasketaan siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut tilatut tuotteet. Jos haluat käyttää peruutusoikeuttasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@partyninja.com

REKLAMAATIO 

Purefun Group AB:lla on aina yksityishenkilöille 3 vuoden reklamaatio-oikeus. Reklamaatio-oikeus koskee alkuperäistä virhettä ja antaa sinulle asiakkaana mahdollisuuden ilmaiseen palautukseen meille. Jos havaitset virheen tuotteessa, jonka olet ostanut meiltä, ota välittömästi yhteyttä sähköpostitse tai chatin kautta. info@partyninja.com

PALAUTUS

Palauttaessasi tuotteita tai materiaalia takaisin Purefun Group AB:n tulee tuotteet olla pakattu siten, että ne suojataan hyvin toimituksen ajaksi. Purefun Group AB suosittelee, että aina pakkaat tuotteet samalla tavalla, samalla pakkausmateriaalilla, kuin tuotteet toimitettiin sinulle. Siinä tapauksessa, jos tuote on pakattu kehnosti tai jätetty suojaamatta ja tuote on vioittunut tai saanut vaurioita kuljetuksessa takaisin Purefun Group AB:in, ottaa asiakas vastuun tuotteen vaurioista.

Palauttaessasi tuotteita takaisin Purefun Group AB:n vastaat sinä itse siitä, että tuotteet saapuvat perille Purefun Group AB:n vahingoimattomina. Purefun Group AB suosittelee, että asiakas käyttää lähetystapana, palvelua, jolla voit seurata paketin kulkua.

Palautus osoite:

PF Group AB

Box 7680

00002 Helsinki

Takaisinmaksu

Purefun Group AB maksaa rahat takaisin mahdollisimman nopeasti asiakkaalle takaisin, kun olemme saaneet tuotteen takaisin palautusoikeutta ja avointa kauppaa käyttävälle asiakkaalle sekä hyväksytyissä reklamaatio tapauksissa.

ETSITKÖ JOTAIN MUUTA?