Zombie Head Muki

17 €

Valitettavasti tuote on poistettu valikoimastamme. Tämä tuote on poistunut valikoimastamme, eikä sitä ole enää saatavilla. Tuote ei palaa varastoon, emmekä voi valitettavasti vastata siihen liittyviin kysymyksiin.

Kun zombie-apokalypso on täällä, sinun tulee olla valmiina. Olemme kuulleet, että jos joutuu zombien puremaksi, voi ainoa pelastus olla tällaisesta mukista juominen.

Mutta kuinka se voi olla niin?
Niin, me olemme jahdanneet zombeja vuosikausia ja säästäneet kaikki päät. Ja vähän aikaa sitten keksimme, mihin näitä päitä voidaan käyttää. Kutistimme kallot, kaivoimme pois sisustan ja työnsimme ne paikallisen pizzerian uuniin. Kun sitten täytimme ne nesteellä, huomasimme, että jo parin minuutin kuluttua alkoi muodostua mahtavia bakteereita, jotka tuhoavat sen zombieviruksen, joka juuri nyt leviää hitaasti mutta varmasti ympäri maailmaa.
Siis jos et halua muuttua zombieksi, sinun kannattaa hankkia tällainen muki.

Jos et vielä ole saanut tartuntaa, mutta haluat silti käyttää mukia, ehdotamme, että täytät mukin mansikkajäätelöllä tai vadelmasorbetilla. Ota lusikka käteen ja syö zombieaivoja.

Vetää noin 4,7 dl.
Keraaminen.
Ei kestä mikrouunia eikä astianpesukonetta. Pestään käsin.