Xbox 360 Live Kultakortti 3 kuukautta

29 €

Valitettavasti tuote on poistettu valikoimastamme. Tämä tuote on poistunut valikoimastamme, eikä sitä ole enää saatavilla. Tuote ei palaa varastoon, emmekä voi valitettavasti vastata siihen liittyviin kysymyksiin.

Tällä tuotteella päivität sinun 
hopealiittymäsi kultaliittymäksi 3 kuukauden ajaksi.

Xbox Live - Se ainoa paikka jossa kaikki pelit, ympäri maailmaa
ovat aina...päällä.

Ominaisuudet:
• Peli monipelitilassa - Pelaa ketä vastaan tahansa ja milloin vain pelejä kuten Black Ops, Red Dead Redemption, Fifa 11, Forza 3. Kaikki Xbox 360-pelit ovat Xbox Live-aktivoituja.

• Kommunikoi - liitä, pelaa ja kilpaile miljoonien pelaajien kanssa ympäri maailman. Chattaa kavereiden kanssa kuulokkeiden avulla tai lähetä tekstiviesteillä kutsuja, haasteita tai haukut. Pian voit myös lähettää videoviestejä.

• Xbox Live markkinapaikka - Laajenna pelielämystäsi maksuttomilla pelidemoilla ja trailereilla, ja saa uusia lisäosia kuten kenttiä, teemoja, aseita, karttoja ja paljon muuta.

• Aina päällä - Xbox Livessa tapahtuu koko ajan ympäri vuorokauden, muun muassa Pelaa ja voita, Pelaa tähtien kanssa ja muita uskomattomia turnauksia.

• Xbox LIVE paranee entisestään Kinectin avulla. Kinect tuo eloa Xbox LIVE-elämykseen – ohjaat kehollasi ja liikut valikoissa vain kättä pyyhkäisemällä. Näetkö jotain mistä pidät? Vain yksi liike kädellä riittää. Xbox LIVEn voima ja Kinectin magia luovat yhdessä täydellisen Xbox-elämyksen.

• Xbox LIVEn avulla saat suosikkiviihteesi saataville helposti. Nojaudu taaksepäin ja hae hieman Hollywood-taikaa HD:nä Xbox 360:llä suoraan Video Marketplace:stä, uskomattomat 1080p ja 5.1 surroundäänellä. Kun on kyse viihteestä löytyy Xbox LIVE:ltä jokaiselle jotain. 

• Xbox LIVE:llä voit pitää yhteyttä ystävien ja perheen kanssa niin että et koskaan menetä mitään. Sinulla on pääsy Facebookiin ja Twitteriin tai chattaa video- ja äänipuheluita tai tekstiviestejä suoraan sinun Xbox 360:llä. Suunnittele Xbox LIVE-juhlat ja vietä hauska ilta elokuvien ja pelien parissa yhdessä perheen ja kavereiden kanssa. Xbox LIVEn avulla on helppo olla sosiaalinen.