Takaisin

Tupaantuliaislahja


Jahtaatko lahjaa ystävälle tai kaverille, joka on äskettäin muuttanut uuteen kotiin? Sille, joka on juuri muuttanut pois kotoa, on meillä massoittain lahjoja, jotka sopivat mainiosti ensimmäiseen kotiin. Alla saat joitakin hauskoja vinkkejä tuotteista, joita voit antaa lahjaksi, kun menet tupaantuliaisiin.


stirr automatisk såsvisp

Sille, joka ei ole erityisemmin kiinnostunut ruoanlaitosta, mutta haluaa silti tarjoilla herkullisia aterioita, on meillä tämä superälykäs automaattinen kastikevatkain merkiltä Stirr. Se auttaa tekemään ruoanlaiton huomattavasti helpommaksi ja se on ihanteellinen tarvike sille, jolla ei ole aikaa vahtia kastiketta kaiken aikaa. Tämän kastikevatkaimen avulla sinun ei tarvitse pelätä, että kastike palaa pohjaan ja se on ihanteellinen kapine tekemään juuri kotoa pois muuttaneesta amatööristä mestarikokin!


teasy tekokare

Jos haet lahjaa todelliselle teen rakastajalle, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Teasy teekeitin on täydellinen lahja, teekeitin, jota on helppo käyttää samalla, kun voi katsella suodatusprosessia lasin läpi. Tämä on ihanteellinen keittiölaite kylmille syys- ja talvi-illoille.


waves äggkokare

Mahtava tupaantuliaislahja, jota useimmat tulevat arvostamaan, on kananmunakeittimemme merkiltä Waves. Tässä munankeittimessä on tyylikäs nykyaikainen muotoilu ja ruostumaton levy. Tämä on täydellinen lahja kananmunien ystävälle, sillä siinä voi keittää 7 munaa yhtaikaa.conundrum vinkaraff och luftare

Viinikarahvi merkiltä Conundrum on lahja henkilölle, joka rakastaa viiniä. Sen lisäksi, että karahvi on tyylikkään näköinen, on se myös fantastinen ilmaamisjärjestelmä, minkä ansiosta sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi siitä, että viini maistuisi pahalle.


Jos et löydä täydellistä lahjaa, niin me autamme sinua enemmän kuin mielellämme. Lähetä sähköpostia tai huikkaa meille Facebookissa. Niin me tekisimme!

Onnea lahjanmetsästykseen!