Älä unohda lisätä...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Banaanimies Pehmustettu Naamiaisasu

47.10

Varastossa, toimitusaika 2-3 päivää

Tuotekuvau

Muuntaudu legendaariseksi 80-luvun supersankariksi tämän Banaanimies Naamiaisasun avulla. Banaanimies esiintyi alun perin sarjakuvassa 1980-luvun alussa. Vähän myöhemmin hänestä luotiin suosittu piirretty sarja, ja hän on yksi ikonisimpia hahmoja, jotka 80-luvun lapset muistavat. Tämä on virallisesti lisensoitu Banaanimies -naamiaisasu. joka esittää tätä banaaniin perustuvaa supersankaria.

Sisältää: Naamion, viitan päähineellä, lihas-jumpsuitin, hanskat ja kengänpäälliset.

Tämä Banaanimiehen puku sisältää sinisen pitkähihaisen topin, jossa on vaahtomuovilla lihaksikkaiksi topatut rinta ja käsivarret. Etupuolelle on vatsalihaksia kuvaavat ompelukset. Kaulassa on nauhoja, jotka parantavat puvun istuvuutta. Topissa on hieno viimeistely helmassa ja kiinteä keltainen vaahtomuovilla topattu vyö, joka solmitaan takaa.

Suorissa pyjamanhousuissa on resori vyötäröllä, ne ovat hyvin istuvat ja niissä on hieno reunojen viimeistely.

Banaanin keltaisessa viitassa on halkio takana, kiinteä sininen vaahtomuovista valmistettu päähine suurilla silmäaukoilla, vaahtomuovikorvat, jotka kiinnitetään nauhalla leuan alta.

Viimeistelyyn kuuluvat keltaiset käsineet, joissa on suuret vaahtomuovihihansuut sekä myös vaahtomuovista valmistetut kengänpäälliset, joita käytät tavallisten kenkiesi päällä ja jotka pysyvät paikallaan joustavien nauhojen avulla.

Täydellinen asu pukujuhlaan, jossa on 80-luvun teema. Meidän mielestämme tämä Banaanimiehen asu on yksinkertaisesti koko joukon paras.


Sku: 20005160