Takaisin

TOIMITUSEHDOT

Postin lakosta johtuen saattaa jakelussa esiintyä viiveitä.


YLEISET EHDOT

Alphageek.fi on Adlibris OY markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Adlibris OY ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Verkkokaupassa näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Adlibris OY:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Adlibris OY pidättää myös oikeuden muuttaa tietoja, mukaan lukien mm. hinnat, tekniset tiedot ja tuotetarjonta, ilman ennakkoilmoitusta.

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin ehtoihin sovelletaan kuluttajansuojalakia.

TILAAMINEN

Tekemällä tilauksen Alphageek.fi-sivustolla asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot. Voidakseen tehdä tilauksen verkkosivustolla, asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiailta asiakkailta edellytetään huoltajan suostumusta.

Tuotekuvat ovat suuntaa antavia. Adlibris OY ei voi taata, että asiakkaan näytöllä näkemät kuvat vastaavat täydellisesti varsinaisten tuotteiden ulkonäköä.

TOIMITUS ja Toimituskulut

Adlibris OY käsittelee ennen klo 14 jätetyt tilaukset samana päivänä maanantaista perjantaihin. Perjantai klo 14 jälkeen, lauantaina tai sunnuntaina jätetyt tilaukset käsitellään seuraavana maanantaina. Toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Lähetys toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen.

Toimituskulut ovat tilauksille kiinteät 4,90 euroa riippumatta tilauksen määrästä tai painosta. 

Loppuunmyyty tuote

Mikäli tuote on loppuunmyyty tai Adlibris OY ei pysty toimittamaan tuotetta ilmoitettuun hintaan, hyvittää Adlibris OY asiakkaalle asiakkaan jo maksaman maksun. Adlibris OY on lisäksi ilmoitettava asiakkaalle, mikäli vastaavia korvaavia tuotteita on saatavilla.

MAKSUTAVAT

Verkkopankki- ja luottokorttimaksuissa maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (Klarnan). Klarna on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos joka toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Klarna välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Klarnan maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla.

Adlibris OY pidättää oikeuden mahdollisiin hinnan muutoksiin, virheellisiin hintatietoihin sekä tuotteiden loppumiseen. Huomattavan virheen sattuessa Adlibris OY voi purkaa kaupan ja korvata mahdollisesti maksetun summan. Adlibris OY voi purkaa kaupan missä tahansa vaiheessa tilauksen käsittelyä, kun virhe huomataan. Adlibris OY ilmoittaa asiakkaalle aina ennen kaupan purkamisesta.

Verkkopankkimaksu

Mikäli asiakkaalla on käytössään Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Tapiolan, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, Säästöpankin, Aktian, Nooan, Pop-pankin tai S-pankin verkkopankkitunnukset, asiakas voi maksaa ostoksensa suoraan verkkopankissa. Verkkopankkimaksamisesta ei veloiteta lisäkuluja.

Korttimaksu

Tarjoamme Klarnan välityksellä mahdollisuutta maksaa Klarnan hyväksymillä maksukortilla. Kortilla maksamisesta ei veloiteta lisäkuluja. Korttimaksujen osalta Klarna näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Tilatessasi hyväksyt ehdot ja ehdot astuvat voimaan välittömästi, kun korttimaksu on hyväksytty. Valitessasi maksutavaksi korttimaksun, sinulle ei tule lisäkuluja. Reklamaatiotapauksissa asiakkaan tulee ensisijaisesti olemaan yhteydessä tuotteen toimittajaan eli Adlibris OY:hen.

Myöhästyneisiin maksuihin lisäämme viivästyskorkoa 2% per kuukausi eräpäivästä lukien.

Klarna tili

Asiakas voi halutessaan jakaa maksun eriin valitsemalla maksutavaksi Klarna tilimaksun. Maksaessaan erissä asiakas saa kaikki ostoksensa yhdistettynä kuukausilaskulle.

Kaikki Klarna tilimaksulla maksettavat maksut noudattavat Klarnan tilimaksuehtoja. Lue lisää Klarnan ehdoista täältä.

Klarna lasku

Asiakkaan valitessaan maksutavaksi laskun, lasku lähetetään tilauksen yhteydessä. Maksuehto on 14 päivää. Laskulla maksamisesta ei veloiteta lisäkuluja. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan 5 euron maksumuistutuskulun. Viivästyskorko on 8 % lisättynä voimassaolevalla viitekorolla. Klarna tarkistaa ostohetkellä asiakkaan luottokelpoisuuden.

Kaikki laskulla tilatut tuotteet myydään Klarna Lasku -maksutavalla ja noudattavat Klarnan ehtoja. Lue lisää Klarnan ehdoista täältä.

OMISTUSOIKEUS

Kaikki tuotteet ovat Adlibris OY:n omaisuutta, kunnes maksu on suoritettu.

KULJETUSVASTUU

Adlibris OY:llä on kuluttajansuojalain mukainen vaaranvastuu siitä, että tuote tuhoutuu, katoaa, huonontuu tai vähenee asiakkaasta riippumattomasta syystä joko ennen sen luovutusta kuljettajan hallintaan tai sen jälkeen kun se on luovutettu takaisin myyjän tarjoamalle rahdinkuljettajalle, esimerkiksi jos tavara vaurioituu tai katoaa postissa.

Mikäli Adlibris OY:n lähettämä tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, siitä on ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@alphageek.fi.

ASIAKKAAN OIKEUDET VIIVÄSTYMISTAPAUKSISSA

Mikäli Adlibris OY ei pysty toimittamaan tuotteita sovitussa toimitusajassa, asiakkaalla on oikeus perua tilaus.

TILAUKSEN PERUMINEN ja palauttaminen

Myönnämme asiakkaan tilaamille tuotteille 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vahingoittumattomia ja käyttämättömiä tuotteita. Peruuttamisen määräaika päättyy 30 päivän kuluttua siitä, kun asiakas tai jokin kolmas osapuoli (ei kuitenkaan kuljetusyhtiö) on vastaanottanut tuotteen.

Peruutusoikeus ei koske asiakkaalle yksilöidysti valmistettuja tuotteita. Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: Peleillä, elokuvilla, ohjelmistoilla tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@alphageek.fi. Olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme asiakas saa palautusnumeron- ja osoitteen. Asiakas vastaa itse palautuskuluista ellei kyse ole reklamaatiosta.

NOUTAMATON LÄHETYS 

Noutamattomista ja Adlibrikselle (Alphageek.fi) siten automaattisesti palautuvista lähetyksistä veloitetaan 14,90 euroa (sisältäen verot) kattaaksemme Adlibriksen (Alphageek.fi) logistiset ja hallinnolliset kustannukset.

REKLAMAATIO

Asiakkaan on tarkistettava, että hänen vastaanottamansa tuote on oikea ja virheetön. Jos Adlibris OY on toimittanut väärän tai virheellisen tuotteen, tulee asiakkaan olla meihin yhteydessä mahdollisimman pian ongelman ratkaisemiseksi.

Reklamaatio tulee tehdä Adlibris OY:n asiakaspalveluun joko puhelimitse 09 424 50778, sähköpostitse info@alphageek.fi tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta (www.alphageek.fi/ota-yhteytta). Asiakkaan tulee viestissään kertoa tilausnumero sekä reklamaation syy. 

Adlibris OY vastaa palautuskuluista jos kyseessä on reklamaatio.

TAKAISINMAKSU

Mikäli tuotetta ei vaihdeta tai korvata uudella, Adlibris OY hyvittää maksetun hinnan 14 päivän kuluessa siitä, kun palautus on vastaanotettu. 

TAKUU

Kaikki tuotteita koskevat takuut ovat tavarantoimittajien tai valmistajien tarjoamia. Joissakin tapauksissa valmistajan tai tavarantoimittajan tarjoama takuu voi olla kuluttajansuojalain määritteitä laajempi. Laajennetusta takuusta on kerrottu tuotteen tiedoissa.

LUNASTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Noutamaton paketti palautuu meille lunastamattomana takaisin. Lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin palautus, ja tämän vuoksi pidätämme oikeuden olla lähettämättä uusia tilauksia. 

YLIVOIMAINEN ESTE

Adlibris OY ei vastaa viivästyksistä, jotka ovat johtuneet Adlibris OY:sta riippumattomista syistä ja joita se ei ole voinut kohtuudella ennakoida taikka alihankkijoiden tai palveluntarjoajien palveluiden virheistä tai viivästyksistä. Tällaiset olosuhteet muodostavat Adlibris OY:lle vapautumisperusteen, mikä tarkoittaa suoritusten lykkääntymistä ja vapautusta vahingonkorvausvastuusta tai muusta seuraamuksesta.

TIETOSUOJA

Adlibris OY ei luovuta eikä myy asiakastietoja kolmansille osapuolille. Adlibris OY käsittelee asiakastietoja henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Adlibris OY voi käyttää nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinoinnin tarkoituksiin lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkaalla on aina oikeus ottaa Adlibris OY:hen yhteyttä tarkistaakseen rekisterissä olevat henkilötietonsa. Lisäksi asiakas voi pyytää tietojen korjaamista tai poistamista.

SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ JA RIITOJEN RATKAISU

Ensisijaisesti riidat ratkaistaan yhteisymmärryksessä asiakkaan ja Adlibris OY:n välillä. Antaakseen asiakkaalle valinnanvapauden ratkaista mahdollinen riita tavallisen tuomioistuimen ulkopuolella, noudattaa Adlibris OY aina kuluttajariitalautakunnan suosituksia. Näiden ehtojen tulkintaa ja sovellettavuutta koskevat riidat ratkaistaan Suomen lain mukaisesti. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Adlibris OY 

Y-tunnus 2549387-6

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Nimi: Åsa Andersson

Sähköposti: info(a)alphageek.fi

REKISTERIN NIMI

Adlibris OY asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS - Dokumenttia päivitetään parhaillaan.

Evästeet -  Dokumenttia päivitetään parhaillaan.

 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri voi sisältää Adlibris OY:n asiakkaista ja palveluiden käyttäjistä seuraavia tietoja:
• Rekisteröidyn perustiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika ja ikä sekä asiakastunnus- tai tunnukset
• Tiedot asiakkaan tilaamista tuotteista, niiden toimittamisesta ja laskuttamisesta

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään tuotteen tilauksen taikka rekisteröitymisen yhteydessä tai muutoin suoraan rekisteröidyltä tai rekisteröidyn suostumuksella.

TIETOJEN LUOVUTUS

Henkilötietoja voidaan luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Adlibris OY saattaa myös käyttää alihankkijoita tietojen käsittelyssä. Tietoja voidaan siirtää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle lainsäädännön edellyttämin tavoin.

REKISTERIN SUOJAUS

Tietoja kerätään ja käsitellään Adlibris OY:n salasanasuojatulla palvelimella. Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.