Takaisin

Tietoa yrityksestä

AlphaGeek aloitti toimintansa blogilla vuonna 2007. Blogin myötä huomasimme, että sekä meillä että lukijoillamme oli paljon kiinnostusta kaikkia hauskoja tuotteita kohtaan ja lopulta päätimmekin perustaa verkkokaupan, joka myisi samanlaisia tuotteita, joista blogissamme kirjoitimme.

Taustaa

Yritys AlphaGeekin taustalla on ollut mukana verkkokauppatoiminnassa jo vuodesta 2003. Me aloitimme myymällä t-paitoja omalla painatuksella ja jatkoimme avaamalla kolme verkkokauppaa. Nämä myytiin yhdessä syksyllä 2007, jotta tehtäisiin tilaa uudelle verkkokaupalle, josta juuri nyt löydät itsesi.

  

Jouluksi palkkasimme lisää henkilökuntaa, koska olette niin mukavia ja ostitte paljon joululahjoja meiltä. Tältä näytti henkilökuntamme joulun alla 2012..

 

Toimintamme

Alpha Geek pyörittää intohimoisesti toimistoa ja varastoa Helsingborgissa. Meillä ei ole mitään kunnianhimoa olla Suomen suurin, aloittaa toimittamista suurella volyymilla eikä olla rikkaita. Tavoitteemme on jatkaa hyväksi todettua omaa  linjaamme ja löytää ja ostaa uusia tuotteita ennen kilpailijoitamme.

Mottomme on yksinkertainen, jos pidät tuotteesta ja haluat sen itse, se pitää sisäänostaa. Älä epäröi ottaa yhteyttä tuotevinkkien, ehdotusten tai palautteen kanssa. Ota meihin yhteyttä ylhäällä olevasta valikosta.