Takaisin

Star Wars T-paita

Hanki uusi tyylikäs Star Wars T-paita nettikaupastamme alphageek.fi ja tee kaverisi vihreiksi kateudesta! Star Wars eli Tähtien Sota on sci-fi-elokuvasarja, joka on amerikkalaisen George Lucasin käsialaa ja se on johtanut miljarditeollisuuteen, joka tuottaa kaikkea mahdollista alkaen tv-sarjoista ja kirjoista aina leikkikaluihin ja sarjakuvalehtiin asti. Tästä kategoriasta löydät ainoastaan upeita Star Wars T-paitoja sekä nais- että miespuolisille faneille. Osasto on tulvillaan t-paitoja, joita koristavat kuuluisat elokuvahahmot, kuten R2-D2, Yoda, Chewbacca, Luke Skywalker, Darth Vader, prinsessa Leia ja monia muita. Valitse t-paita, jossa on sinun suosikkihahmosi! Tai mikset ostaisi tyylikästä Star Wars t-paitaa lahjaksi ystävälle, joka on sarjan aito fani?

Lue lisää...

Haullasi löytyi 72 tuotetta. Näytetään tuotteet välillä 41 ja 72

20 40 80

Haullasi löytyi 72 tuotetta. Näytetään tuotteet välillä 41 ja 72