Punch Out feat Mr Dream (NES 8-bit)

59 €

Valitettavasti tuote on poistettu valikoimastamme. Tämä tuote on poistunut valikoimastamme, eikä sitä ole enää saatavilla. Tuote ei palaa varastoon, emmekä voi valitettavasti vastata siihen liittyviin kysymyksiin.

Punch-Out!! (NES 8-bit) julkaistiin vuonna 1987 Pohjois-Amerikassa, aluksi nimellä Mike Tyson's Punch-Out!!
 
Nyrkkeile kuin Little Mac ja voita sarja mielenkiintoisia vastustajia ja kohtaa lopulta Mr. Dream (Mike Tyson alkuperäisversiossa).
 
 
Emme suosittele, että pelaat nyrkkeilyhanskat käsissä. Äläkä anna vastustajien tyrmätä sinua enempää kuin kolme kertaa! Sillä silloin et pysty enää nousemaan.

HUOM! Tämä on käytetty tuote

Huomioi, että tämä tuote on käytetty/vintage. Se merkitsee sitä, että pakkaus ja ohjekirja eivät sisälly tuotteeseen ja tuote saattaa olla hieman kulunut. Huomioi myös, että tuote voidaan joissakin tapauksissa myydä ilman vähennyskelpoista arvonlisäveroa, niin sanotulla voittomarginaaliverotuksella, joka koskee käytettyjä tuotteita.

Sinulla on kuitenkin aina 30 päivän avoin kauppa, joten jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen. Sinulla on aina vähintään 6 kuukauden takuu riippumatta siitä, onko tuote käytetty vai ei.