Pac-Man Keräilykortit

4,49 €

Valitettavasti tuote on poistettu valikoimastamme. Tämä tuote on poistunut valikoimastamme, eikä sitä ole enää saatavilla. Tuote ei palaa varastoon, emmekä voi valitettavasti vastata siihen liittyviin kysymyksiin.

Tämä on jotakin kaikille aidoille Pac Man-faneille, jotka haluavat saada "the real deal". Olemme saaneet käsiimme joitakin laatikoita, joissa on avaamattomia keräilykorttipaketteja 1980-luvulta.

Paketit ovat, kuten sanottu, avaamattomia ja hyvässä kunnossa ollakseen 30 vuotta vanhoja. Ne toimitetaan joko mustalla tai valkoisella päällyksellä.

Jokainen paketti sisältää:

Yhden purukumin (emme suosittele sinua syömään sitä, sillä se voi olla hiukan... hm... vanha)
Kolme pelikorttia pienillä Pac Man-täplillä, jotka raaputat aivan samoin kuin raaputat raaputusarvan. Pelisäännöt löytyvät kortin takapuolelta ja peli on erittäin omaperäistä ja hauskaa!
Kolme korttia tarroilla. Joissakin korteissa on 3-5 tarraa, jotka ovat pienempiä ja joissakin vain yksi suuri. Se vaihtelee.
Vähintään kolme tonnia nostalgiatunnetta... on vaikea sanoin kuvailla, miltä tuntuu avata lähes 30 vuotta vanha keräilykorttipaketti, joka käsittelee Pac Mania... Usko tai älä, mutta melkein tulee tippa silmään kaikkien esiin tulevien tunteiden vuoksi.