Muki Fender Vahvistin

17,50 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Laita suosikkimusiikkisi soimaan ja lisää äänenvoimakkuutta ennen kuin istut alas ja nautit mukin kuumaa ja hyvää juomaa tästä supertyylikkäästä Fender Amp -mukista. Tämä suuri keramiikkamuki on ulkonäöltään kuin klassinen Fender amp, joten voit nauttia seuraavasta teetauostasi tyylillä. Tämä muki sopii erinomaisesti käytettäväksi sekä kotona että töissä, yhtä hyvin kuin lahjaksi rock'n rollin ystävälle. Tai miksei vaikka orastavalle kitaransoittajalle, Fender-fanille tai kenelle tahansa musiikin ystävälle.
Todella arvostetulla historiallaan, joka ulottuu vuoteen 1946 asti, on kitaranvalmistaja Fender vanginnut Rock n’ Roll -hengen ja muuttanut musiikin ympäri maailmaa. Fender on tuotemerkki, jota käyttävät kaikki alkaen orastavista aloittelijoista maailman eniten kunnioitettuihin artisteihin ja se koskettaa lähes kaikkia lajeja, mukaan luettuna rock, country and western, jazz, rythm and blues ja monia muita. Mullistamalla musiikin ei Fender ole ainoastaan maailmankuulu kitaroiden ja vahvistimien valmistaja, vaan se on myös tunnettu nimi ja kulttuurinen ikoni.

Fender Amp Mug on virallisesti lisensoitu Fender-tuote.