Takaisin

LAHJAVINKKEJÄ TYTTÖYSTÄVÄLLESI


Lahjan ostaminen tyttöystävälle saattaa olla yhtä vaikea tehtävä kuin pommin vaarattomaksi tekeminen. Sinä ehkä luulet, että tiedät mitä teet, mutta luultavasti sinulla ei ole aavistustakaan. Sen takia ajattelimme pelastaa sinut pulasta, tämä lahjaopas on meidän lahjamme sinulle.


Magiska enhörningstofflorSnug Rug sherpa

HÄNELLE, JOKA AINA PALELEE

Heräätkö usein siihen, että pari jääkylmiä jalkoja ryömii täkkisi alle lämmittelemään? Silloin voi olla paikallaan antaa tyttöystävällesi vähän ekstra magiaa ja lämpimät jalat meidän maagisilla yksisarvistossuilla! Tossujen ja Snug Rug Sherpa -peiton avulla hän on valmistautunut kovimpaankin talveen. *Ainutkaan yksisarvinen ei vahingoittunut valmistuksen yhteydessä, se ei ole oikeaa yksisarvisnahkaa.

 

TetrislampaRubiks kub lampa

VÄRIKKÄÄLLE SISUSTAJALLE

Tässä on kapineita sille, jonka mielestä musta, valkoinen ja harmaa ovat jo nähneet parhaat päivänsä. Rakastaako tyttöystäväsi kaikkia sateenkaaren värejä ja onko hän sitä mieltä, että erikoiset yksityiskohdat kohottavat huoneen tasoa? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, meillä on valtava määrä kodin sisustukseen sopivia hauskoja vempaimia, jotka tulevat tekemään tyttöystäväsi arkipäivästä vähän värikkäämmän.


Köksmaskin för att göra egna munkarAutomatisk såsvisp

RUOKAJUMALATTARELLE

Jos haluat tehdä elämän yksinkertaisemmaksi morsiamellesi, joka aina tarjoaa mitä herkullisinta ruokaa, on meidän automaattinen kastikevatkaimemme itsestään selvä valinta. Jos hän rakastaa sitä paitsi donitseja, tulee hän rakastamaan donitsilaitettamme. Donitsit maistuvat aina parhailta juuri leivottuina ja nyt hän voi itse valita kuorrutuksen. Meillä on myös lukuisia muita keittiökoneita niin, että hän voi tehdä oman suosikkijäätelönsä tai miksei vaikka herkullisia muffinseja?


Star Wars Death Star kakburkStar Wars Darth Vadermugg

TYTÖLLE, JOLLA ON VOIMAA

Onko tyttöystäväsi yhtä suuri Star Wars -fani kuin sinäkin? Täytä tämä piparipurkki hänen suosikkipipareillaan, jotka sinä olet itse leiponut. Piristä kahvihetkeä meidän Star Wars -mukeillamme, joissa on motiivina Darth Vader. Tyttöystävä, joka ymmärtää arvostaa näitä lahjoja on selvästikin Keeper!


Henry SkrivbordsdammsugarenMopptofflor

 

TYTÖLLE, JOLLE OLET TODELLA VIHAINEN

Kaikissa suhteissa on omat ylä- ja alamäkensä, ja joskus voi tietysti hermostua toden teolla parempaan puoliskoonsa. Jankuttaako hän aina siitä, että tiskiriepu on väärässä paikassa samalla, kun hän on itse oikea sotku-Maija? Pari moppitossuja pitää lattiat puhtaina. Jos hän syö pipareita ja pudottelee murusia tietokoneesi ympärille, niin silloin on Henry Kirjoituspöytäpölynimuri varma kortti. Riippumatta siitä, mitä hän on tehnyt, hän ansaitsee varmasti pienen piikin! Nämä ovat ihanteellisia lahjoja tyttöystävälle, joka tekee sinut hulluksi.