Takaisin

LAHJA POIKAYSTÄVÄLLE

Etsitkö erityistä lahjaa poikaystävällesi, joka on tärkeä tukipilarisi ja keskustelukumppani arkielämässä. Hänelle, jonka kanssa vietät paljon aikaa, jolta saat kohteliaisuuksia ja joka muokkaa sinun arkipäivääsi. Me haluamme auttaa sinua löytämään sen täydellisen ja ehkä hieman erilaisen lahjan, jota hän todennäköisesti tulee rakastamaan. AlphaGeek on koonnut yhteen parhaat vinkkinsä auttaakseen sinua löytämään täydellisen lahjan rakkaallesi.

tactical pizzaskärare

”HAUSKALLE”

Mikään ei ole yhtä hyvä idea kuin vähän huumoria arkipäivään. Jos poikaystäväsi on oikea humoristi ja rakastaa hauskoja kapineita, niin meidän erityinen "Tactical Pizza Cutter" tulee varmasti olemaan hänen suosikkinsa. Pizzan jakaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

 

fitbit flex hälsoarmband

"TREENI-INTOILIJALLE"

Meillä on monia hienoja tuotteita intohimoiselle kuntoilijalle, joka rakastaa treenaamista ja kalorien kuluttamista, usein monta kertaa viikossa. Täydellinen lahja hänelle tulee olemaan meidän "Fitbit Flex -aktiviteettirannekkeemme". Tämä tuote on tarkoitettu niille, jotka haluavat pitää kirjaa treeniaktiviteeteistaan voidakseen seurata kehitystään viikosta viikkoon.

 

hopside down ölglas

"JALKAPALLOFANAATIKOLLE"

Onko poikaystäväsi intohimoinen jalkapallofani? Siinä tapauksessa meillä on monia tuotteita, jotka parantavat hänen jalkapalloiltojaan. Olutlasit merkiltä "Hopside Down" ovat erittäin käytännölliset, sillä niissä on kaksoislasi, minkä ansiosta olut pysyy kylmänä. Niitä voidaan täydentää meidän oluenmuotoisella pikkupurtavakulhollamme, joka on nimeltään "Beer Bites".

 

champion series schackbräde

"SHAKINPELAAJALLE"

Jos sinulla on poikaystävä, joka rakastaa älykkyytensä testaamista, on meidän valikoimamme erilaisia shakkilautoja epäilemättä jotakin, jolla voit ilahduttaa häntä. Mikset ostaisi vaikka meidän "Championship Series Chess"-shakkilautaamme, joka on kopio maailman kuuluisimmasta shakkilaudasta.

 

Jos et löydä sitä täydellistä lahjaa, autamme sinua mielellämme! Tule käymään kahvilla, soita meille tai lähetä sähköpostia.

Onnea matkaan!