Takaisin

Anteeksi, naarmutin autoa - 5 lahjavinkkiä isälle

 

Joskus tulee aika hyvittää rakastetulle isälle se pilattu matto, se kolhittu auto ja se musiikki, jonka äänenvoimakkuutta et suostunut alentamaan. Muistat varmaan itse lukemattomia tilanteita, joissa olet aiheuttanut isällesi harmaita hiuksia. Riippumatta siitä, onko isänpäivä, isäsi syntymäpäivä vai joulu, löydät täältä varmasti jotakin, mitä isäsi haluaa. Meillä on avain isäsi anteeksiantoon, mitä se sitten koskeekin!

 

Blade Runner whiskeyglas i kristallIce cube of Sweden whiskeystenar

HÄNELLE, JOKA RAKASTAA HARRISON FORDIA JA VISKIÄ

Onko isäsi samanlainen kovis kuin Harrison Ford? Siinä tapauksessa hänen täytyy saada nämä Blade Runnerin viskilasit, jotka on valmistettu käsinpuhalletusta kristallista ja painavat kokonaista 600 grammaa kappale! Yhdessä niiden, oikein savuisen viskin ja näiden kivien, merkiltä Ice Cube of Sweden, kanssa saat avaimen isäsi sydämeen.

 

 

Sith Lord morgonrock Star WarsDarth Vader and Son bok

ISÄLLESI: KOSKA HÄN ON ISÄSI

Monet isät kuljeksivat edelleen samassa aamutakissa kuin 70-luvulla, siihen meillä on ratkaisu. Piristä isäsi ulkonäköä yhdellä meidän upeista Star Wars -aamutakeistamme, ei enää koskaan ikävän näköistä isää! Se on tosi miellyttävää materiaalia ja sopii kaikille. Jos haluat tehdä isästäsi todella iloisen, voit laittaa pakettiin mukaan nämä kaksi ihanaa kirjaa, Darth Vader and Son ja Vader’s little Princess -päiväkirja.

 The Vamp trådlös högtalarsystemSmartphone projektor

TEKNIIKKAHULLULLE ISÄLLE

Onko isäsi tosi innokas uusimpien tekniikkavempaimien kannattaja? Tässä sinulla on kaksi mahtavaa uutuutta, jotka tulevat viihdyttämään isääsi kuukausikaupalla. The Vamp voi tehdä jok’ikisestä kaiuttimesta langattoman niin, että isäsi voi viimeinkin alentaa äänenvoimakkuutta soittamastasi roskamusiikista. Ja jos ostat projektorin hänen älypuhelimeensa, voit laskea näkeväsi vielä enemmän piinallisia perhevideoita..

 Tactical Molle BBQ förklädeManliga barverktyg

SOTAVETERAANILLE, JOKA RAKASTAA GRILLAAMISTA

Jos isäsi on vanha veteraani tai vain armeijan MOLLE-järjestelmän suuri fani, niin tämä on jotakin juuri hänelle! Nyt voi isäsi olla tosi mahtavan näköinen kamppaillessaan grillin ääressä, tässä esiliinassa on tilaa kaikille tarvikkeille, joita hänen voidaan ajatella tarvitsevan. Ja oikein miehekkäät baaritarvikkeet saattavat houkutella todelliseen grillitaisteluun.

 

 

Parrot 2.0 drönare med kameraOllie

ISÄLLE, JOKA EI KOSKAAN KASVA AIKUISEKSI

Isäsi täytyy olla aika poika, jos aiot ostaa hänelle mahtavan kuhnurin. Parrot AR.Drone 2.0 -lentokonetta isäsi voi ohjata älypuhelimellaan ja se on oikea hirviö, mitä tulee radio-ohjattaviin lentokoneisiin. Jos isäsi pitää vauhdista, niin Ollie on itsestään selvä valinta - nopeudellaan, joka on peräti 22 km/h. Näiden lahjojen avulla sinusta tulee isäsi ikuinen suosikki.