Takaisin

Lahjavinkit anopille

Olet siinä tilanteessa, että sinun täytyy hankkia lahja ihastuttavalle anopillesi, sillä hän täyttää tasavuosia… Normaalitilanteessa et koskaan ostaisi hänelle mitään, mutta kun hän nyt on järjestänyt suuren juhlan merkkipäivän kunniaksi, et tietenkään voi tulla tyhjin käsin. Koska hän nyt ei satu olemaan suosikkihenkilösi, olemme keränneet tähän joitakin lahjavinkkejä anopillesi, this lovely lady. Löydät useita kekseliäitä lahjoja, joissa on taka-ajatus, kategoriasta hauskat lahjat.

Hän on usein ylihuolehtivainen kanaemo, joka pistää nokkansa teidän asioihinne ja suhteeseenne. Hän on myös paskantärkeä ja pitää kalliista käsilaukuista. Sen takia sopii kananpoikalaukku mainiosti lahjaksi anopille…
Jos ensimmäinen lahjavinkki oli mielestäsi vähän liian kiltti, niin tässä tulee seuraava vinkki. Tuntuuko sinusta siltä, että sinun ja anoppisi välillä käydään jatkuvaa sotaa? Mikset siis antaisi hänelle tätä BBQ -esiliinaa, joka saa hänet näyttämään siltä taistelijalta, joka hän todellisuudessa on, ainakin keittiössä.

 

Erityisen työlästä on, kun anoppi on juonut vähän liikaa viiniä… ja sitähän tapahtuu vähän väliä sukujuhlissa ja syntymäpäiväjuhlissa. Anna hänelle tämä XL-viinilasi, niin ehkä hän ymmärtää, että jotkut eivät pidä siitä, että hän kittaa suuria määriä viiniä…

 

Jos teidän täytyy joskus yöpyä anopin luona, niin siitähän tulee tietysti oikea horror-kokemus. Olit ajatellut rentoutua käymällä suihkussa, mutta et saa olla rauhassa edes kylpyhuoneessa. Ripusta tämä suihkuverho hänen kylpyhuoneeseensa, niin ehkä hän pysyy poissa seuraavan kerran… Myöhästynyt syntymäpäivälahja, sillä unohdit ostaa lahjan hänelle, kun hän täytti vuosia… 8 kuukautta sitten!