Takaisin

Lahja herkkunaamalle

Onko sinulle sisko tai veli, joka vain rakastaa kaikkea, mikä on makeaa ja hyvää, ja joka on nyt päättänyt olla syömättä karkkia vuoden ajan… Tai ehkä tunnet jonkun, joka on jatkuvasti karkkilakossa vain siksi, että hänellä on niin hyvä itsekuri. Voi, miten työlästä! Siinä tapauksessa meillä on parhaat lahjavinkit, jos haluat laittaa keppejä pyörien väliin! Vilkaise myös meidän karkkivalikoimaamme tai meidän keittiökoneitamme, saadaksesi lisää HYVIÄ neuvoja!

Oikea karkkinaama toivoo, että hän voisi syödä makeisia koko ajan, myös karkkilakon aikana ja jopa aamiaiseksi. Nyt se on mahdollista! Marshmallow fluffia voi levittää leivän päälle tai syödä suoraan purkista. Karkkilakko tulee päättymään samana aamuna kuin se alkoi!

Jos menette yhdessä tivoliin, tulee kaverisi ostamaan hattaraa, vaikka hän on hyvän matkaa yli kymmenen vuotta. Koska ette mene tivoliin joka päivä, kaverisi ei varmasti voinut aavistaakaan, että hattara voisi pilata karkkidetoxin... Sen takia olemme sitä meiltä, että sinun tulisi antaa hänelle hattarakone, jotta sokeri-intoilija voi syödä hattaraa joka päivä kotona sohvallaan! Ilkeää, eikö?! Hihhii...


Karkin syöminen kaiket päivät on puhdasta unelmaa sokerinarkomaanille. Ajattele, että voisit pestä hampaat cupcake-kuorrutuksella…. Kaverisi tulee rakastamaan sinua, kun annat hänelle cupcake-hammastahnan, joka toimii kuin oikea hammastahna, mutta maistuu samalle kuin cupcakesit! Ajattele, että voit tuntea cupcakes-maun juuri ennen kuin nukahdat illalla…

“Ota hedelmä karkkien sijaan” on lause, jota jokainen herkkunaama vihaa. Mutta siihen täytyy tottua, jos haluaa pitää näppinsä poissa makeisista! Tämän suklaasuihkulähteen - jokaisen karkkinaaman unelma - avulla tulet taatusti pilaamaan makeannälkäisen kaverisi terveyskuurin!

 

Oikeastaan tämä lahjavinkki on oikeastaan ainoa, joka voi saada kaverisi syömään vähemmän makeisia… Joka tapauksessa se tulee viemään enemmän aikaa. Markkinoilla ja tivoleissa olet varmasti nähnyt karkkikoneita, joissa on koura, jota voit ohjata poimiaksesi ne makeiset, jotka haluat saada. Nyt voi ystäväsi touhuta meidän hauskan karkkikoneemme kanssa kotonaan! On tietysti olemassa riski, että et tule näkemään häntä niin usein, sillä karkkinaamalla tulee olemaan täysi työ hänen yrittäessään kalastaa suosikkimakeisia, jotka lojuvat koneessa.


Kaikkihan me olemme vähän heikkoja makeisten perään ja varsinkin, jos niitä on näkyvissä nenän edessä! Nämä lahjavinkit tulevat pilaamaan kenen tahansa karkkilakon! AlphaGeekiltä löydät massoittain mahtavia makeisia ja hauskoja laitteita, joilla voit tehdä sen parhaan kotitekoisen jäätelön tai slushin.