Illumibowl Yölamppu WC-istuimeen

25,80 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Joskus juot ehkä aivan liikaa vettä ennen nukkumaanmenoa ja katselet sen jälkeen kissavideoita pikkutunneille asti. Kun viimein onnistut nukahtamaan, ei kestää kauaakaan, kunnes heräät rakossa olevaan paineeseen. Silloin ehkä mietit, onko vaivan arvoista nousta ylös WC:ssä käynnin takia. Kyllä on! Mutta maailma voi joskus olla pimeä paikka eikä kylpyhuone ole tässä mikään poikkeus.

Joten mitä vaihtoehtoja sinulla on? Lampun sytyttäminen kylpyhuoneessa on aivan idioottimaista, sillä se tulee herättämään sinut armottomasti. Toinen vaihtoehto on antaa valon olla sammuksissa, mutta kaikkihan tiedämme, kuinka se saattaa päättyä. Ei, paras ratkaisu on ehdottomasti Illumibowl. Se on valoherkkä, joten se syttyy ainoastaan silloin, kun on pimeää, minkä lisäksi se on myöskin liikeohjattu, joten se syttyy automaattisesti, kun astut kylpyhuoneeseen.

Tietoja tuotteesta Illumibowl Yölamppu WC-istuimeen

  • Varustettu 9 eri värillä (voit joko valita värin tai antaa sen vaihdella värejä)
  • Sopii kaikkiin WC-istuimiin