Grow A Dick - Viljele Oma Kikkelisi

18,50 €
18.50EUR

Tämä mausteinen pieni kuutio pitää lievästi sanottuna suuren yllätyksen sisällään. Spoiler alert! Siinä on kaikki, mitä tarvitset viljelläksesi oman pienen satosi kasvia capsicum annuum, tai kuten me mieluummin sanomme, Chili Willy. 

Tämä ei ole mikään söpö-orkidea-tilanne, sillä nämä punaiset veijarit ovat epäilemättä peniksen muotoisia, päästä varteen. Lukuun ottamatta pientä vihreää osaa varressa, tietenkin. Jos sinulla todellakin on tämä vihreä, pieni osa omassa "varressasi", suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä lääkäriin, voi nimittäin olla olemassa riski, että sinut diagnosoidaan kasviksi. 

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä herättääksesi eloon chili willy -kasvisi, on kuution avaaminen ja veden kaataminen esikylvetyille siemenille. Laita se valoisaan, lämpimään paikkaan ja kastele sitä silloin tällöin, jotta se pysyy kosteana. Noin 12-18 päivän jälkeen voit nähdä punaisen kikkelin alkavan kasvaa mullasta. Aivan hullua. Parin viikon kuluttua voit hakata vähän vahvanmakuista kikkeli-chiliä, jolla voit kruunata ruoanlaittosi. 

Kun olet valmis istuttamaan willy-kasvisi sopivampaan ruukkuun, tulee maaginen ekokuutio hajoamaan hitaasti ja muuttumaan arvokkaaksi kookospähkinäkuiduksi, joka toimii lannoitteena taimellesi. 

Tietoja tuotteesta Grow A Dick - Viljele Oma Kikkelisi:

  • Sisältää kaiken, mitä tarvitset viljelläksesi kikkelin muotoisia chilihedelmiä
  • Superhelppoa - lisää vain vettä
  • 100 % orgaanista, mullasta penistuotantoon
  • Näyttävät oikeasti joukolta punaisia kikkeleitä
  • Biohajoava
  • Koko: noin 8 x 8 x 8 cm