Exit Pussel the Deserted Lighthouse

31 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Ett nytt spelkoncet med pussel i samma värld som de populära EXIT-spelen.

Kan du lösa flera pussel, klura ut gåtor och tända fyrhusets lampa innan skeppet förliser mot klipporna?

Du kämpar dig fram längst en mörk och vindlande kustremsa för att söka skydd mot en rasande storm. Genomblöt tittar du upp och ser ett starkt ljus som tränger sig igenom regnridån. En fyr! Men plötsligt och oförklarligt slocknar ljuset... Du tittar ut mot havet och ser ett skepp. Det är på väg rakt emot klipporna! Du inser att det är upp till dig att rusa mot fyren och tända fyren igen innan skeppet kraschar mot klipporna. Men du har många hinder framför dig innan du kan göra det. 

I det här EXIT-spelet finns det gåtor inom gåtorna gömda i fyra pussel. Liksom i de andra EXIT-spelen så har inte "The deserted Lighthouse" någon spelplan och inte heller gåtokort. Varje pussel avslöjar en plats som har fler gåtor att lösa. 

Du startar spelet genom att lösa det första pusslet med hjälp av en dechiffrerare. Du kommer under spelets gånga hitta märkliga föremål som du behöver för at lösa spelets mysterier. Du vinner spelet när du har löst den sista gåtan och tänder fyren igen och räddar skeppet från att sjunka. 

  • EXIT-samarbetsspel med pussel och gåtor
  • 1-4 spelare
  • från 10 år
  • språk: engelska
  • Svårighetsgrad 4 av 5