Coffee To Grow

15,40 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Oletko kyllästynyt noihin kasvottomiin suuriin ketjuihin, jotka pumppaavat ulos hillittömästi kahvia, mutta joilla on edelleen suuri heikkous, mitä tulee hyvään gourmet-kahviin? 

Ratkaisu on tietenkin siinä, että viljelet itse oman gourmet-kahvisi. Coffee to grow tulee biologisesti hajoavassa takeaway-mukissa orgaanisella lannoitteella, ohjeilla ja satumaisella arabialaisella kahvipavulla. Saat yksinkertaisesti kaiken, mitä tarvitset luodaksesi aivan ikioman gourmet-kahvin.

Ehkä tässä on kaikkein parasta se, että parin kuukauden kuluttua voit laittaa koko mukin esimerkiksi ruukkuun, jossa on multaa. Koska muki on valmistettu bambukuidusta, niin se tulee hajoamaan luonnollisesti ja siitä tulee herkullinen lannoite kasvillesi.

Tietoja tuotteesta Coffee To Grow

  • Sisältää: Ohjeet (englanniksi), biologisesti hajoavan takeaway-mukin (ruukku), orgaanista lannoitusainetta ja arabialaisen kahvipavun
  • Koko: 10 x 15 x 10 cm