Maailman Pienin Lehtipuhallin

20,60 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Murusia. Niitä löytyy kaikkialta. Yleensä juuri sellaisista paikoista, joissa et haluaisi niiden olevan. Kuten näppäimistön väleissä, vuoteessa, keittiön hankalissa lokeroissa. Voit yrittää imuroida ne pois, mutta suurikokoinen Dyson ei tule ulottumaan niihin. On aika ottaa esiin suuret pojat. Tai pikemminkin pienet pojat.

Tosiasia on, että tämä on maailman pienin "poika". Tämä on kirjaimellisesti maailman pienin puhallin – joka OIKEASTI toimii. Yhdistä se helposti mukana tulevan USB-johdon avulla ja näet, kuinka pöly, pienhiukkaset ja lika on puhallettu pois. Kotieläinten hilse? Emme ole koskaan kuulleet puhuttavankaan siitä. Tarpeeksi murusia, jotta niistä voisi koota puolikkaan näkkileivän? Poissa muutamassa sekunnissa.

Tietenkin sinun tulee kuivata sotku. Mutta ei nyt keskitytä siihen ikävään puoleen. Ajattele sitä, kuinka cooliksi tulet tunteman olosi, kun sinulla on tällainen taskussasi. Maailman pienin puhallin. Sairasta.