Stone Age

39,30 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Oletko vakuuttunut siitä, että olisit selviytynyt erinomaisesti kivikaudella? Siinä tapauksessa sinun on aika todistaa se. 

Kamppaile selvitäksesi hengistä keräämällä ruokaa, metsästämällä, viljelemällä ja rakentamalla työkaluja. Saat myös astua kivikauden vanhemman rooliin ja ottaa mahdollisuuksia ja riskejä kehittyäksesi, kuten esi-isiemme oli pakko tehdä. 

Pelaajat saavat asettaa korkeintaan 10 heimojäsentä eri kentille yrittääkseen saavuttaa parhaat mahdolliset edellytykset. Tämän jälkeen suoritetaan yllä mainitut aktiviteetit, jotta heimosi voisi saada ruokaa päiväksi. Mitä useampi työntekijä sinulla on hallinnassasi, sitä nopeammin työ käy. Sinun täytyy kuitenkin varmistaa, että voit antaa työtekijöillesi ruokaa. Raaka-aineita käytetään, kun rakennetaan erilaisia rakennuksia, jotka puolestaan antavat pisteitä pelaajille.

Tietoja tuotteesta Stone Age

  • Sisältää: 4 pelilautaa, 68 resurssinappulaa, 40 hahmoa, 8 puukuutiota, 53 ruokalaattaa, 28 rakennuslaattaa, 18 työkalulaattaa, aloituspelaajamerkki, 36 sivilisaatiokorttia, 7 noppaa, nahkaisen noppakopin ja yleiskuvalehtisen
  • Pelisäännöt ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi ja suomeksi