Space Alert, Strategiapeli

41,30 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Space Alert on peli, jossa on kysymys hengissä selviämisestä ja jossa teidän tulee yrittää selviytyä vaativista haasteista. Joko selviätte niistä yhdessä - ja säilytte hengissä - tai sitten epäonnistutte yhdessä.

Pelaajat ottavat eri rooleja, kuten avaruusmatkaaja, joka on lähetetty tutkimaan vaarallista sektoria galaksissa. Pelin tempoa ohjaa mukana tuleva CD-levy, jota toistetaan 10 minuutin intervalleissa. Näiden kymmenen minuutin aikana pelaajien tulee taistella puolustaakseen avaruusalusta. Jos tämä onnistuu, he palaavat takaisin tärkeiden tietojen kanssa. Jos he taas epäonnistuvat, tulee koota uusi tiimi.

Pelaajat eivät pelaa toisiaan vastaan. Sen sijaan he tekevät yhteistyötä selviytyäkseen niistä haasteista, joita pelissä tulee eteen. Pelaajat voivat itse ohjata pelin vaikeusastetta. Vaikeimmista tehtävistä selviämiseen tarvitaan yleensä erittäin paljon yhteistyötä.

Tietoja tuotteesta Space Alert, Strategiapeli
  • Pelaajien lukumäärä: 1-5
  • Pelisäännöt englanniksi