Prosecco Lover´s Setti

56,90 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Jos suunnittelet ylellisen samppanjapullon korkkaamista (mitä sinun pitäisikin tehdä, sillä halvat variantit maistuvat kuohuvalta viinietikalta), on tärkeää että saat irti niin paljon kuin mahdollista nautinnon maksimoimiseksi ja tehdäksesi koko jutun ihanaksi kokemukseksi.

Prosecco Lover´s Setti on koottu rakkaudella, jotta sinä ja ehkä joku lähelläsi oleva saisitte maistamiselämyksen, jota ette koskaan unohda.  Pakkauksen mukana saat kaksi tyylikästä prosecco-lasia, kaksi lasinalusta, muistilehtiön kynällä sekä ylellisen, käsin tehdyn sekoituksen kuivattuja kasveja. Aivan kuin tämä ei vielä riittäisi, saat mukana myös syötäviä kultalehtiä kultaamaan tilannetta vielä enemmän! 

Tietoja tuotteesta Prosecco Lover´s Setti

  • Sisältää: 2 prosecco-lasia, 2 lasinalusta, muistilehtiön, kynän, käsin tehdyn sekoituksen kuivattuja kasveja ja syötäviä kultalehtiä
  • Koko: noin 10 x 20 x 10 cm