Pong Wars Beer Vs Prosecco

17,50 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Nyt on aika aloittaa taistelu ja ratkaista juhlahaluisten kavereiden kesken, mikä suosikkijuoma on se äärimmäinen partyjuoma! Tuleeko se olemaan olut vai kuohuviini, joka vie voiton kotiin?

Kerää kokoon kaikki innokkaat joukkuetoverit ja valmistautukaa, sillä ettehän halua missata mahdollisuuttanne vaikuttaa lopputulokseen tässä kivassa pelissä. Jakakaa porukka 2 joukkueeseen, team kalja ja team kupliva, ja säännöt ovat samat kuin klassikossa Beer pong -pelissä, mutta hauskalla twistillä. Toinen joukkue kerää kokoon kaikki olutmukit ja toinen puolestaan elegantit prosecco-lasinsa. Täyttäkää kaikki lasit piripintaan ja vuorotelkaa sitten yrittämällä heittää pingispalloja vastustajajoukkueen laseihin. Kun sitten tulee täysosuma, täytyy toisen joukkueen tyhjentää lasi ja se joukkue, joka on ensin osunut kaikkiin vastustajajoukkueen laseihin, voittaa ja vie voiton kotiin!

 

Tietoja

  • Materiaali: muovi.
  • Pestään käsin.
  • Toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.
  • Ihanteellinen etkoihin tai polttareihin. 
  • Pakkaus sisältää 6 kappaletta olutmukeja, 6 kappaletta muovisia prosecco-laseja ja 3 pingispalloa.