Pain is Good Batch #114 Jamaican Jerk Hot Sauce

8,20 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Jamaikan viidakoissa, kaukana pehmeistä, valkoisista rannoista ja ylellisistä lomakohteista, on pieni hökkeli pienellä puutarhalla. Puutarhassa kasvavat Scotch Bonnet- ja Habanero-paprikat. Hökkelissä niistä tehdään Jerk-kastiketta. Sitä syöviin suihin alkaa tarttua kummallinen voodoo, joka vie kehon, mielen ja sielun mukanaan tuliseen ja hypnoottiseen euforiaan. PAIN IS GOOD! Ei ole samanlaista sensaatiota kuin tämä Karibian hedelmämehuista ja mausteista tehty kastike. Pullossa on kuva Rasta-miehestä, joka on selvästi kärsivän näköinen.

 
Valmistettu Kansasissa. 212 grammaa.

Ainekset: mallasetikka, habanero-, cayennepaprika, tomaattipyre, fruktoosisiirappi, etikka, maissisiirappi, Worcestershire-kastike (sisältää ANJOVISTA), paprikajauhe, valkosipulijauhe, fariinisokeri, SELLERIsuola, limemehutiiviste, maustesuola, savuaromi, mausteita