Pain is Good Batch #114 Jamaican Jerk Hot Sauce

8,20 €

Valitettavasti tuote on poistettu valikoimastamme. Tämä tuote on poistunut valikoimastamme, eikä sitä ole enää saatavilla. Tuote ei palaa varastoon, emmekä voi valitettavasti vastata siihen liittyviin kysymyksiin.

Jamaikan viidakoissa, kaukana pehmeistä, valkoisista rannoista ja ylellisistä lomakohteista, on pieni hökkeli pienellä puutarhalla. Puutarhassa kasvavat Scotch Bonnet- ja Habanero-paprikat. Hökkelissä niistä tehdään Jerk-kastiketta. Sitä syöviin suihin alkaa tarttua kummallinen voodoo, joka vie kehon, mielen ja sielun mukanaan tuliseen ja hypnoottiseen euforiaan. PAIN IS GOOD! Ei ole samanlaista sensaatiota kuin tämä Karibian hedelmämehuista ja mausteista tehty kastike. Pullossa on kuva Rasta-miehestä, joka on selvästi kärsivän näköinen.

 
Valmistettu Kansasissa. 212 grammaa.

Ainekset: mallasetikka, habanero-, cayennepaprika, tomaattipyre, fruktoosisiirappi, etikka, maissisiirappi, Worcestershire-kastike (sisältää ANJOVISTA), paprikajauhe, valkosipulijauhe, fariinisokeri, SELLERIsuola, limemehutiiviste, maustesuola, savuaromi, mausteita