Mysterium, Seurapeli

40,30 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Mysterium on kammottava peli, jossa on kummituksia ja meedioita, ja jota voidaan pelata joko koko perheen kesken tai yhdessä kavereiden kanssa. Osoittautuu, että 30 vuotta sitten on tapahtunut murha vanhassa skottilaisessa kummitustalossa ja kummitus on esiintynyt talossa saadakseen oikeutta tähän ja voidakseen sen jälkeen levätä rauhassa. Pelin tarkoituksena on ottaa selvää, miten kummitus kuoli, missä kohtaa talossa murha tehtiin, millä aseella - ja lopuksi se kaikkein suurin arvoitus, kuka on murhaaja?

Yksi pelaaja valitaan hengeksi ja loput ovat meedioita, jotka yrittävät ratkaista arvoituksen kummituksen näkyjen avulla. Meedioilla on seitsemän tuntia aikaa ratkaista murha-arvoitus, jokainen kierros vastaa yhtä tuntia. Ehdittekö ajoissa?

Tietoja Tuotteesta Mysterium, Seurapeli

  • Pelaajien lukumäärä: 
  • Kielet: Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi
  • 10-vuotiaasta alkaen