Mister Lister

29 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Villissä Lännessä ammuttiin ensin ja kysyttiin sitten. Tämä peli toimii vähän samalla tavalla, mutta luotien sijaan ammuksenasi on kynäsi lyijy.

Mister Lister -pelissä esittää yksi pelaaja juuri Mister Listeriä. Hän on sekä tuomari että pelin johtaja, kun taas muut pelaajat jakavat itsensä joukkueisiin. Lister lukee kysymyksen, kuten esimerkiksi ”Kirjoita ylös 10 suurinta kissaeläintä”. Joukkueet saavat muutamia sekunteja aikaa kirjoittaakseen kaikki vastaukset jotka keksivät. Hihkaise oikea vastaus ensimmäisenä ja Lister rastittaa vastauksen kortissaan ja sitten on toisten joukkueiden vuoro antaa vastaus. Jos vastaa väärin, joutuu pois pelistä, kunnes uusi kortti vedetään. Näin jatketaan edestakaisin, kunnes on vain yksi joukkue jäljellä.

Mutta on olemassa toinenkin tapa voittaa! Jokaisessa kortissa on myös ”Kulta Vastaus”, joka on vaikeampi. Silloin tulee ”Shootout”. Lister lukee Shootout-kortin, jossa lukee esimerkiksi ”Kuinka monta litraa olutta juodaan Oktoberfestin aikana joka vuosi?”. 3, 2, 1, sitten joukkueet näyttävät vastauksensa. Joukkue, joka on lähinnä oikeaa vastausta, voittaa! Joukkue, joka saa ensimmäisenä kokoon kolme voittokorttia, voittaa koko pelin!

Onko sinun joukkueesi maan paras ja nopein tietovisamestari?