Merirosvotyttö Naamiaisasu

25,80 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

On totta, etteivät naiset saaneet olla mukana laivalla ennen aikaan, mutta se ei johtunut siitä, että he olisivat olleet pahanilman lintuja ja tuoneet huonoa onnea, vaan he olivat niin mahdottoman villejä, että muuttuivat Merirosvoiksi ja ottivat laivat haltuunsa!

Asuun kuuluu pusero, hame, päähine ja vyö. Asu on yhden koon ja valmistettu 100% polyesteristä, kuten kaikki muutkin merirosvoasut.

Asuun ei kuuluu sapelia, taikka merirosvopistoolia, mutta osta ihmeessä sellaiset lisäksi, saat aimo annoksen lisää uskottavuutta merirosvoiluusi.
 • Minkä kokoinen tuon mekon vyötärö on tai rinnanympärys ?
  • (3.10.2013)
   AlphaGeek.fi
   Hei,
   Valitettavasti meillä ei ole antaa tarkkoja mittoja tälle tuotteelle. Paita ja liivi on kuitenkin merkitty koolla 42. Normaalisti koon 40/42 tai L omaava asiakas sanoi puvun istuneen erittäin hyvin. Hame on varustettu hyvällä resorilla, joten se sopii sekä kapeammille että leveämmille vyötäröille.