Kahvipuristin Mini

17,50 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Mikä onkaan parasta maukkaan kahvikupillisen valmistamisessa? Onko se suuren kahvipuristimen puhdistamiseen kulutetut 10 minuuttia? Vai ehkä soittaminen teknikolle, jonka haluat tulevan korjaamaan sen suuren espressokoneen, joka maksoi kokonaisen vuosipalkan?

Yksinkertaisuus hyvän kahvikupin nauttimisesta on korvattu loputtoman monimutkaisilla menetelmillä ja nyt on aika löytää tie takaisin siihen hyvään, yksinkertaiseen kupilliseen. 

Tässä sinulla on kaikkien aikojen pienin ja yksinkertaisin "kahvinkeitin". Tarpeeksi pieni, jotta voit laittaa sen taskuusi, sitä paitsi se ei tarvitse sähköä, joten se on lisäksi taloudellinen. Täytä säiliö kahvijauheella, sijoita laite mukiin jossa on kiehuvaa vettä, anna sen levätä noin 4 minuuttia ja liikuta sitä pari kertaa saadaksesi oman makusi kahviin. Yksinkertaista!

Tietoja tuotteesta Kahvipuristin Mini

  • Helppo käyttää ja puhdistaa
  • Koko: 4 x 16,5 x 4 cm
  • Ihanteellinen retkelle, matkoille tai toimistoon