In Ear Korvakuulokkeet Pääkallo & Tähti

5 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Jos Mozart tai Bach olisivat elossa tänä päivänä, he kulkisivat ympäriinsä kuunnellen Aviciita näillä korvakuulokkeilla. Miksi maksaa satoja euroja kuulokkeista ilman mahtavaa bassoa ja pienillä häiriöillä, kun voit saada "the real deal" näillä roskakuulokkeilla, jotka eivät maksa juuri mitään.

Muistatko, milloin kuulokkeesi viimeksi tarttuivat polkupyörääsi, oveen tai toiseen ihmiseen ja menivät rikki? - Tietysti sinua harmitti ja ajattelit varmaan, että nyt en hitto vieköön enää koskaan osta kalliita kuulokkeita!

Ratkaisu on tässä, pari halpoja, aivan tyydyttävästi toimivia kuulokkeita, joissa on upea painatus joko pääkalloja tai tähtiä. Hyvin rokkaavaa, mutta ennen kaikkea halpaa, siinä nämä kuulokkeet ovat parhaita. Lisäbonuksena voit myös kuunnella musiikkia tai äänikirjoja.

Huomioi, että et voi itse valita motiivia. Saat ehkä punaisia pääkalloja, sinisiä pääkalloja tai valkoisia pääkalloja. Jos sinulla on tuuria, saat kaksi punaista tähteä! Tämä on meidän mielestämme bonus, ei varjopuoli, sillä saat vähän jännitystä tilatessasi. Vähän niin kuin ostaisit kuulokkeet ja saisit arvan kaupan päälle (et kuitenkaan voita mitään).

Johto on 120cm pitkä ja kuulokkeissa on tavallinen 3,5mm liitin.