Tee oma halloumisi -setti

31 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Käytä sekunti kuvitellaksesi, että edessäsi on sihisevä, juuri grillattu ja kotona tehty halloumi. Juuri niin suolainen ja älyttömän herkullinen kuin vain halloumi voi olla. 

Tämä setti sisältää tarpeeksi aineksia ja tarvikkeita, jotta voisit tehdä kokonaista 8 (!) annosta herkullista halloumia. Ainoa, mitä sinun tarvitsee lisätä omasta jääkaapistasi, on maito. 

Jos et ole liian nälkäinen ja sinulla on kärsivällisyyttä jättää juustoluomuksesi jääkaappiin yön yli, suosittelemme tekemään juuri niin, sillä se on odottamisen arvoista. Näin suola ja minttu saavat mahdollisuuden tunkeutua halloumin sisään ja lopputulos on aivan suurenmoinen.

Tietoja tuotteesta Tee oma halloumisi -setti:

  • Sisältö: 1 lämpömittari, 1 juustomuotti, 2 kasvipohjaista juoksutetta, 2 juustosuolaa, 2 kuivattua minttua sekä yksinkertaiset ohjeet (kirjoitettu englanniksi)
  • Jokaiseen annokseen tarvitset seuraavaa: 4 litraa maitoa, 1 suuren kannellisen pannun, veitsen, reiällisen lusikan, kulhon sekä siivilän
  • Sopii kasvissyöjille
  • Antaa kokonaista 8 annosta halloumia