Google Cardboard Deluxe + Bluetooth-käsiohjain

36,20 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Uusi versio Googlen valtavan suositusta Google Cardboardista. Deluxe-version ansiosta sinun ei enää tarvitse hikoilla Google Cardboardin kokoonpanon kanssa, kaikki tulee valmiina ulos pakkauksesta.

VR-setti on valmistettu kestävästä muovista tyylikkäällä mustalla viimeistelyllä. Koska se on valmistettu muovista, sinun ei tarvitse myöskään olla huolissasi siitä, että utelias, kaikkea hypistelevä sisko tai veli, mummo tai kotieläin rikkoo Cardboardisi. Ja koska 3D-silmälasit ovat muovia, voit käyttää niitä myös kaatosateessa (vaikka me emme kyllä suosittele sitä, sillä puhelin ei yleensä ole yhtä kestävä!) - lyhyesti ja ytimekkäästi muovi toimii ja se toimii kauan! Google Cardboard Deluxen mukana tulee myös päänauha ja pehmustus, minkä ansiosta voit kokea VR:ää kauan, oikein kauan - ilman, että kasvosi kärsivät aivan liikaa. Kuinka paljon mieli kärsii tai on kärsimättä pitkäaikaisesta käytöstä, siitä me emme ota vastuuta.


Paketin mukana saat Bluetooth-käsiohjaimen saadaksesi vielä paremman elämyksen!
• Google Cardboard tyylikkäästä ja kestävästä muovista
• Pehmustettu sisäpuoli + päänauha
• Mukana tuleva Bluetooth-käsiohjain
• Sopii puhelimiin, joiden näyttö on 3.5 - 6"