Gamer Saippua

18 €

Valitettavasti tuote on poistettu valikoimastamme. Tämä tuote on poistunut valikoimastamme, eikä sitä ole enää saatavilla. Tuote ei palaa varastoon, emmekä voi valitettavasti vastata siihen liittyviin kysymyksiin.

Ei auta kuin hyväksyä... Gamereita ei ole koskaan yhdistetty puhtauteen. Mutta kuka voi tuomita meidät? Kuinka hauskaa luulet olevan sen, että jättää Marion viimeisellä tasolla mennäkseen pesemään kätensä tavallisella, tylsällä saippualla? Kuinka hauskaa on jättää Cloud Final Fantasy VII -pelissä poistaakseen sipsinmurut sormista? Kuinka hauskaa on jättää deathmatch Call of Duty -pelissä vain sen takia, että on sattunut roiskauttamaan limsaa päälleen?

Tosiasia on kuitenkin, että se voi todellakin olla hauskaa! Jos sinulla vain on käytettävissäsi tyylikäs saippua, jossa on gamer-tunnetta!

Tietoja Gamer Saippuasta

  • Mittakaavan mukaiset käsiohjain-saippuat
  • Käsintehdyt USA:ssa
  • Energy Citrus -tuoksu
  • Ainekset: Kookosöljy, Palmuöljy, Safloriöljy, Glyseriini (kosher, kasviperäinen), Puhdistettu vesi, Natriumhydroksidi, Sorbitoli, Sorbitaanioleaatti, Soijapapuproteiini, Titaanioksidi, tuoksu- ja väriaineet