Drink Your Words Partypeli

20,60 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kun suussa oleva muovipala, kuolaavat ihmiset ja vaatteille roiskuneet drinkit ilmestyivät esiin sosiaalisissa medioissa, tunsimme itsemme enemmän tai vähemmän hämmentyneiksi. Kuka haluaisi tosissaan laittaa kamalan hammaslääkärikapineen suuhunsa ja istua sitten koko illan kuolaten? 

Sitten huomasimme tämän pelin ja kaikki palapelin palaset loksahtivat paikoilleen. Pelin kulku on yksinkertainen: jakakaa porukka kahteen joukkueeseen, kaatakaa jotain virkistävää mukana tuleviin neljään shottilasiin, laittakaa suukappaleet suuhun ja sanokaa vuorotellen jotain hauskaa. Jos joukkuetoverisi onnistuvat tulkitsemaan, mitä vastustaja sanoo, vastustajajoukkueen tulee ottaa paukku, mutta jos he epäonnistuvat, sinun täytyy ottaa vastuu ja juoda shotti joukkueesi puolesta.

Tietoja tuotteesta Drink Your Words

  • Sisältää: 4 shottilasia, 4 suukappaletta, lehtiön lapuilla sekä kynän
  • Voidaan hyvin pestä astianpesukoneessa