Dokmus

33 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Johda heimosi kohti kunniaa Dokmusin saarella ja tule legendaksi! 

Dokmus on lautapeli, jossa on nopea tempo ja pelilauta, joka muuttuu jatkuvasti. Pelaajien tavoitteena on levittää oman heimon vaikutusvaltaa ja saavuttaa muinaisen Dokmus-jumalan hyväntahtoisuus.

Kahdeksaa karttapalaa, joista pelilauta muodostuu, voidaan siirtää ja kääntää pelin aikana. Viisi vartijaa suojaa saarta. Kullekin pelaajalle vedetään vuorollaan vartijakortti ja pelaaja saa silloin avukseen vartijan. Vartijakortti ratkaisee järjestyksen ja antaa sinulle lisäksi ekstrakykyjä. Niiden avulla voit muuttaa saaren muotoa, siirtää poletteja tai saada aloituspelaajamerkin seuraavalle kierrokselle. 

Dokmus on dynaaminen peli nopealla tempolla. Valitse vartijasi ja tee oikeita uhrauksia saavuttaaksesi Dokmuksen hyväntahtoisuus.

Tietoja tuotteesta Dokmus

  • Sisältää: 8 kaksipuolista karttapalaa, 104 puunappulaa, 5 vartijakorttia, 1 aloituspelaajamerkin, 1 pistelaudan, 1 yleiskuvakortin (per kieli), 1 sääntövihkosen
  • Pelisäännöt ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi
  • Pelaajien lukumäärä: 2-4