Tuoksukynttilä Swag Brewery

25,80 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kuvittele nautintoa avata raikas IPA, vaikkakin tuoksuna. Odota hetki... sinun ei tarvitse kuvitella sitä. Voit ostaa kynttilän, joka tuoksuu juuri samalta kuin mukava IPA, siideri tai bourbon.

Näissä upeissa kynttilöissä on ainutlaatuisia tuoksuja käsityöstä, nimittäin Kentucky Bourbon, Hard cider ja Hoppy IPA. Jokainen variantti on pääsylippu monipuoliseen nenäkokemukseen. Se on lisäksi pitkä matka, sillä niiden palamisaika on yli 40 tuntia.

Nämä eivät ole mitään tavallisia tuoksukynttilöitä, joita voit löytää ruokakaupasta. Ne on valmistettu soijavahasekoitteesta ja niissä on lyijytön sydänlanka, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, että keuhkosi täyttyvät jollain kummallisuudella. Lisäksi vaha on kaadettu upeisiin laseihin, jotka aikoinaan toimivat viinipulloina. Niin eettistä. 

Tietoja tuotteesta Tuoksukynttilä Swag Brewery:

  • Panimotuoksukynttilät merkiltä Swag Brewery
  • Valitse seuraavista: Hoppy IPA, Hard Cider ja Kentucky Bourbon
  • Lasi tulee kierrätetyistä viinipulloista
  • Soijavaha ja lyijytön sydänlanka
  • Palaa yli 40 tuntia
  • Vaha on kaadettu käsin ystävällisten amerikkalaisten toimesta