Dodow Sleep Light

72,40 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Nukahtaminen ei aina ole ihan helppoa, jos sinulla ei ole juuri oikean lämpöinen tyyny, peitto juuri oikeassa asennossa, ikkuna sopivasti auki ja jos sinulla on kissa, joka näykkii sinua nenästä. 

Ota avuksesi Dodow seuraavan kerran, kun on aika mennä nukkumaan. Se auttaa sinua ja harjoittaa aivojasi nukahtamaan luonnollisesti ilman mitään pillereitä tai kummallisia tyynysuihkeita. Harjoitus kestää joko 8 tai 20 minuuttia (sinä päätät) ja sammuu sen jälkeen itsestään.

Dodowin käyttäjät nukahtavat 2,5(!) kertaa nopeammin kuin keskiverto. Olet siis tällä hetkellä jopa 2,5 kertaa hitaampi kuin Dodow-käyttäjät, mitä nukahtamiseen tulee!

Jo yli 150 000 henkilöä käyttää tätä kätevää kapinetta päästäkseen eroon stressistä, levottomuudesta tai unettomuudesta. Olemme yrittäneet ottaa yhteyttä joihinkin näistä käyttäjistä saadaksemme todisteita, mutta he nukkuivat kaikki.

Tietoja tuotteesta Dodow Sleep Light

  • Koko: noin 11,7x11,6x4,6 cm
  • Metronomi-valo yhdistelmässä, joka harjoittaa aivojasi
  • Auttaa sinua nukahtamaan jopa 2,5 kertaa nopeammin kuin tavallisesti
  • Toimii kolmella AAA-paristolla (eivät tule mukana)
  • Manuaali englanniksi