Blockbuster Partypeli

36,20 €
36.20EUR

Oletko nähnyt joskus Blockbuster-leffan? Täydellistä, sillä siinä tapauksessa olet oikeutettu erään tätä fantastista Blockbuster-peliä. Matkaa takaisin "the good old days" -ajoille vanhan ajan VHS-kotelon mukana, jossa Blockbuster-parkkipaikka toimii pelikenttänä. Mutta tämä peli ei ole ainoastaan coolia katseltavaa, vaan sen lisäksi se on myös hyvin luultavasti kaikkein jännittävin nopea leffa-trivia ikinä. Tämä laatikko on täynnä hauskuutta tehden vaikutuksen kaikkein kovimpiin leffanörtteihin, sekä rentouttavinta mahdollista viihdettä satunnaisille leffassa kävijöille.

Peliä voi pelata monella eri tapaa. Valitse kolme klassikkoleffaa, kuvaile ja siteeraa niitä sekä esittele ne tiimillesi. Voit myös haastaa pelaajan head-to-head showdowniin ja huutaa kuuluville niin monta leffan nimeä kuin ehdit ennen ajan päättymistä. Tai miksipä et esittelisi näyttelijän lahjojasi matkimalla joitakin yli 200 leffasta. Miltä kuulostaisi vaikkapa Chicken Run?

Kerää koolle 4-12 pelaajaa, valmista tarjolle hieman popcornia ja alkakaa pelata. Erona muihin leffapeleihin tässä ei tarvitse tietää, montako laattaa Kubrickilta löytyi kylpyhuoneestaan, tai mikä on Brandon lempijäätelön maku. Äläkä vain unohda kelata taakse päin, kun olet valmis pelaamaan, tai muuten ilkeä vuokranantaja vie sinut mukanaan.