7 Wonders Duel, Strategiapeli

25,80 €

Valitettavasti. Tuotetta ei ole varastossa.

Valitettavasti täsmällistä toimituspäivää ei voida arvioida, koska toimittaja ei ole voinut vahvistaa tuotteen saapumista varastoon. Pahoittelemme tätä, mutta jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Kirjaudu alla, niin lähetämme sinulle viestin, kun tuote on saapunut varastoon.

Monilla tavoin muistuttaa 7 Wonders: Duel peruspeliään 7 Wonders, sillä pelaajat valitsevat kolmelta aikakaudelta kortteja, jotka tarjoavat resursseja tai kehittävät joko armeijaa tai tiedettä sivilisaation ja suurten ihmeiden rakentamiseen.

Kuten pelin nimikin paljastaa, on 7 Wonders: Duel ainoastaan kahden pelaajan peli, jossa pelaajat eivät ota kortteja korttipinoista yhtaikaa, vaan muodostelmasta, jossa on kuvapuoli ylöspäin ja kuvapuoli alaspäin olevia kortteja, ja joka järjestetään pelikierroksen alussa. Pelaaja voi ottaa ainoastaan kortin, joiden päällä ei ole muita kortteja, mikä merkitsee, että ajoitus on tärkeää, kuten myös bonusvedot, jotka sallivat toisen kortin ottamisen välittömästi. Kuten alkuperäispelissä, voidaan jokainen voitettu kortti rakentaa, heittää pois, jolloin pelaaja saa kolme kolikkoa, tai käyttää ihmeen rakentamiseen.